Fysiotherapie Bloemendaal

Maak direct een afspraak

Verwijzing van de huisarts en fysiotherapie

Sinds 1 januari 2006 heeft u geen verwijzing of verwijsbriefje meer nodig voor behandeling door de fysiotherapeut. U mág wel eerst een afspraak maken bij de huisarts, maar het hoeft niet meer.

Dat is gunstig voor u. Zo komt u meteen bij de specialist in beweging terecht en kunt u meteen beginnen met werken aan uw herstel. De huisarts blijft onveranderd de centrale rol spelen in de coördinatie van uw zorg.

Uw fysiotherapeut blijft de huisarts informeren, tenzij u kenbaar maakt dat u dat niet wilt. Indien u besluit zonder tussenkomst van de huisarts naar de fysiotherapeut te gaan, dan voert de therapeut eerst een zogenaamde screening uit. Daarmee stelt hij of zij vast dat u bij de fysiotherapeut aan het juiste adres bent. Als dat namelijk niet zo is kan hij u doorsturen naar de huisarts. Deze screening is kosteloos.

Wanneer u wel behandeld kan worden door de fysiotherapeut, dan kan deze therapeut of één van zijn collega’s in overleg met u aan de slag. Hoe sneller u wordt behandeld, hoe sneller u herstelt.

Behandeling binnen 36 uur, servicegericht en zonder wachtlijst.

Fysiotherapie Bloemendaal

Maak direct een afspraak